Trenutno gledate stranicu: Početna Vesti
Vesti
2N partnerski dani 2014 PDF Štampa El. pošta

2n-partners-baner10. i 11. septembra 2014. godine u Pragu, Češka Republika, odžan je 2N PARTNERS MEETING za ovlašćene distrubutere 2N proizvoda. 2N Partnerski susret bio je posvećen produktima iz portfolia firme 2N Telekomunikace iz Praga, jedne od vodećih svetskih firmi u oblasti GSM gejtveja i ostale IP, ICT i sequrity opreme.

U okviru programa predstavljene su novosti iz ove oblasti, ali i rešenja za kontrolu pristupa (IP inetrfoni), sa akcentom na novoj unutrašnjoj jedinici koja će krajem 2014. godine biti dostupna u masovnoj proizvodnji, a sada su dostupni uzorci. Kao i prethodnih godina, održane su prezentacije aktuelnih rešenja u kojima je korišćena oprema firme 2N od strane partnera iz svih delova sveta. Posebno je naglašena želja da se kroz partnersku mrežu još više poboljša ponuda, tehnička podrška i dostupnost 2N proizvoda. Prikazan je novi softver za kontrolu pristupa, kojim se kompanija 2N još više približava bezbedonosnom-sequrity sektoru.

Sa strane 2CON DOO prusustvovao gospodin Đorđe Stevanović, Glavni inženjer razvoja i tehničke podrške.

Opširnije...
 
2N partnerski dani 2013 PDF Štampa El. pošta

2n-partners-baner10. i 11. oktobra 2013. godine u Pragu, Češka Republika, odžan je 2N PARTNERS MEETING za ovlašćene distrubutere 2N proizvoda. 2N Partnerski susret bio je posvećen produktima iz portfolia firme 2N Telekomunikace iz Praga, jedne od vodećih svetskih firmi u oblasti GSM gejtveja i ostale IP, ICT i sequrity opreme.

U okviru programa predstavljene su novosti iz ove oblasti, ali i rešenja za kontrolu pristupa (IP inetrfoni), sa akcentom na novom modelu Helios IP Verso, IP audio sistemi i terminali za M2M aplikacije, GSM/UMTS gateway-a. Takođe, održane su prezentacije aktuelnih rešenja u kojima je korišćena oprema firme 2N od strane partnera iz svih delova sveta. Posebno je naglašena želja da se kroz partnersku mrežu još više poboljša ponuda, tehnička podrška i dostupnost 2N proizvoda. Pored prikazanih hardverskih rešenja predstavljen je i novi kontakt centar server, koji može pomoći poslovanju svake firme koja ima zahtevne modele tehničke podrške.

Sa strane 2CON DOO prusustvovao gospodin Đorđe Stevanović, Glavni inženjer razvoja i tehničke podrške.

 
Prezentacija 2N proizvoda PDF Štampa El. pošta

Helios-Safety-door-intercom-main

U organizaciji 2CON DOO i 2N Telekomunikace a.s. u periodu od 11.06. do 12.06.2013. održane su prezentacije 2N IP interfonskih/audio sistema, 2N GSM/VoIP Gateway-a, 2N M2M rešenja našim partnerima u Vojvodini.
U toku prezentacije prikazane su prednosti 2N proizvoda i razmotrene perspektive saradnje na budućim projektima. Prezentacije je održala gospođica Natalia Maslova, Area Account Manager za područje bivše Jugoslavije, uz tehničku podršku Đorđa Stevanovića, Glavnog inženjera 2CON DOO.

 
Prezentacije 2N IP audio i sequrity opreme PDF Štampa El. pošta

2n-ip-audio

U organizaciji 2CON DOO i 2N Telekomunikace a.s. u periodu od 11.02. do 13.02.2013. održane su prezentacije 2N IP interfonskih i audio sistema našim partnerima širom Republike Srbije.

U toku prezentacije prikazane su prednosti 2N IP interfonskih i audio sistema i razmotrene perspektive saradnje na budućim projektima. Prezentacije je održala gospođica Natalia Maslova, Area Account Manager za područje bivše Jugoslavije, uz tehničku podršku naših inženjera i Visadi Khalikova-inženjera iz 2N Telekomunikace.

 
2N Partnerski dani PDF Štampa El. pošta

2N-partnerski-dani13. i 14. septembra 2012. godine u Pragu, Češka Republika, odžan je 2N PARTNERS MEETING za ovlašćene distrubutere 2N proizvoda. 2N Partnerski susret bio je posvećen produktima iz portfolia firme 2N Telekomunikace iz Praga, jedne od vodećih svetskih firmi u oblasti GSM gejtveja i ostale IP i ICT opreme.

U okviru programa predstavljene su novosti iz ove oblasti, ali i rešenja za kontrolu pristupa (IP inetrfoni), IP audio sistemi i terminali za M2M aplikacije, GSM/UMTS Rutera. Takođe, održane su prezentacije aktuelnih rešenja u kojima je korišćena oprema firme 2N od strane partnera iz svih delova sveta,

Sa strane 2CON DOO prusustvovao gospodin Đorđe Stevanović, Inženjer razvoja i tehničke podrške.

 
Prezentacije 2N portfolio sa Cisco partnerima PDF Štampa El. pošta

2N-Helios-IP-FamilyU organizaciji 2CON DOO i 2N Telekomunikace a.s. u periodu od 03.09. do 05.09.2012. održane su prezentacije 2N IP interfonskih i audio sistema u firmama – CISCO partnerima širom Republike Srbije.

U toku prezentacije prikazane su prednosti 2N IP interfonskih i audio sistema i razmotrene perspektive saradnje na budućim projektima. Prezentacije je održala gospođica Natalia Maslova, Area Account Manager za područje bivše Jugoslavije, uz tehničku podršku naših inženjera.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Prijavi seBaner
Baner