Trenutno gledate stranicu: Početna TPS-Tibbo Project System
Tibbo Project Box (TPB) PDF Štampa El. pošta

 

Većini uređaja je potrebna kutija, koja je lepa po dizajnu, odgovara funkcionalnosti i nije previše skupa. Za svaku veličinu TPP-a postoji TPB kutija sa potrebnim delovima za sklapanje. 
Na raspolaganju su tri veličine, u komplet su uključene zaptivne opne i potrebni delovi (šrafovi i slično). Svaka kutija može da se poruči sa dodatkom za montiranje na DIN šine, kao i dodatkom protiv vibracija koji štiti Tibbits-e od spoljnih uticaja i vibracija. Moguće je naručiti fabrički sklopljen projekat, po Vašoj želji.

standard view exploded view

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standardne veličine TPB-a

tpb top mid

Size 2 Tibbo Project Box (TPB2)

Ova kutija je napravljena za TPP2 i može da podrži 6 "M" i 6 "C" Tibbits. Komplet sadrži donji i gornji poklopac, poklopce sa strane, status LED poklopac, potrebne šrafove, DIN šine nosače, kao i papirne nalepnice sa providnim prekrivačem za obeležavanje kontakata i priključaka. Uz sve to dolaze i prazni Tibbits-i kojima se popunjavaju praznine zbog kompaktnosti same jedinice. 

tpb top lcd

 Size 2 Project Box With LCD/Keys (TPB2L)

Ovo je verzija TPB2 umesto regularnog plastičnog poklopca sadrži TFT LCD displej, kao i 4 senzora koji su inkorporirani u dizajn. Primene ovakvog kućišta su višestruke od kućne automatizacije, prikupljanje podataka, alarmni sistemi i kontrola pristupa i slično.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tpb top big

Size 3 Tibbo Project Box (TPB3)

Ova kutija je napravljena za TPP3 i može da podrži 14 "M" i 14 "C" Tibbits. Ovakva povećana veličina namenjena je projektima u kojim je potrebno imati veći broj I/O linija.

 

 
Tibbo Project System>  Tibbo Project PCB>  Tibbits> Tibbo  Project Box>
 

Prijavi seBaner
Baner