Trenutno gledate stranicu: Početna O nama
O nama PDF Štampa El. pošta

logo 2CON DOO je kompanija koja se bavi inženjeringom u oblasti telekomunikacija i distribucijom telekomunikacione opreme.

Proizvodi koji se nalaze u našoj ponudi su pre svega orijentisani ka GSM/GPRS/EDGE/GPS komunikacijama i po svom kvalitetu i ceni mogu se svrstati u najkonkurentnije na našem tržištu.

Naša ponuda sadrži široku lepezu veoma popularnih 2N GSM Gateway-a, 2N Helios IP interfona, GSM kamera, TIBBO konvertora i GSM/GPRS/EDGE modema i rutera, sa svim tipovima konektora (RS232, USB, PCMCIA), sa podrškom za TCP/IP protokol i Java aplikacije. Polje primene modema i rutera je široko: fiskalne kase, bankomati, merne stanice, teško dostupna komunikaciona oprema, video nadzor, automati za prodaju u javnim prostorima, automati za igre na sreću itd. 2CON DOO je ekskluzivni distributer uredjaja firme ENFORA i firme TELTONIKA (modemi, personalni lokatori) za područje bivše Jugoslavije (bez Slovenije).

Po vrlo povoljnim uslovima nudimo i modeme drugih proizvodjača, bazirane na tehnologiji Siemens/Cinterion. Osim toga, u ponudi imamo široku lepezu dodatne opreme (antena, pojačavača, adaptera, ispravljača).

2CON d.o.o. u saradnji sa svojim partnerima, razvila  je GSM/GPRS/GPS sistem  GET SET za praćenje ljudi, paketa i vozila u realnom vremenu preko detaljnih mapa Srbije. Naš sistem je idealno rešenje za praćenje radnika koji su na terenu, a sve u cilju povećanja bezbednosti i bolje iskorišćenosti radnog vremena. Sistem se koristi i za praćenje vozila u situacijama kada ne želite da vršite nikakvu ugradnju terminala u vozilo (uredjaj se sakrije u vozilu ili drži na priključku za upaljač preko usb/upaljač kabla).

 

Prijavi seBaner
Baner