Trenutno gledate stranicu: Početna 2N Mobilni Audio gejtvej
2N Mobile-Audio gejtvej PDF Štampa El. pošta


Javno obaveštavanje sa bilo kog mesta, putem GSM mreže! 

2n-m-audio-gateway

Pomoću 2N Mobilnog audio gejtveja imate mogućnost da šaljete obaveštenja, vrlo jednostavno, sa bilo kog telefona. Jednostavno uređaj možete koristiti za javna obaveštavanja u uslovima gde nemate kablove ili skupu Audio opremu. Princip rada i instalacije je veoma jednostavan i može se koristiti u okviru postojećeg Public Address sistema ili nezavisno priključenjem na pojačalo sa zvučnicima. 

Primenjiv je sistem u svim situacijama gde je potrebna brza i efikasna ugradnja bez skupe kablaže i komplikovane instalacije. Primenjivo je u svim situacijama u kojim je moderan Public Address sistem primenjiv, ali i u mobilnim sistemima gde je instalacija takvih sistema skupa, komplikovana i nepotrebna. 

 

2n-mobile-audio-gateway-study

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možete videti kako je 2N Mobile Audio Gateway povezan na standardni PA sistem i kako se putem mobilne mreže mogu brzo i lako preneti važna obaveštenja. Tokom poziva relej automatski zatvara postojeći sistem obaveštavanja i poruka-obaveštenje sa PA sistema ima najveći prioritet. Čim se obaveštenje putem GSM mreže završi PA sistem se vraća u svoj normalni sistem rada zato što se relej otvara. Ovo je samo jedan od primera kako se može iskorititi 2N Mobile Audio gateway.

Tehničke karakteristike

Audio interfejs:
Line out: Jack 3.5mm, mono, asymmetrical
Output level: 0 dBV
Impedance: 220 Ω

Relejni kontakt:
Funkcija-zatvoren za vreme poziva
Maksimalno opterećenje: 
500 mA/125 VAC
300 mA/110 VDC
2A/30 VDC

Napajanje:
Adapter 110-230V/12V, 1A
Jednosmerno napajanje: 10 to 16V DC
Baterija: NiMh AA dopunjiva
Broj baterija: 4

Dimenzije: 163 x 157 x 38mm
Operaciona temperatura: 0°C to 45°C

Download
 

Prijavi seBaner
Baner